Șase lugojeni sunt dați în urmărire, de către Poliția Română. Trei sunt femei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Șase lugojeni se află pe site-ul Poliției Române, la secțiunea infractori căutați.  Faptele pe care aceștia le-au comis sunt de furt, fals și uz de fals, lovire, infracțiuni la regimul circulației sau trafic de persoane.

HOMNEAC PETRICA DANIEL, este născut în Lugoj în 30.06.1973. Ultimul domiciliu cunoscut e Fălticeni, jud. Suceava. Pe numele acestuia este emis un mandat european de arestare pentru infracțiunea furt. Autoritățile judiciare din Luxembourg au emis, la data de 16.11.2021, mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului.

IOANOVICI DOREL ZAMFIR, născut la Lugoj, în 04.05.1993, cu ultimul domiciliu cunoscut în Simand, jud. Arad. Pe numele său este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru fals și uz de fals. Este condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, conducerea unui vehicul fără permis, furt calificat, lovire și alte violențe;

GYAPJAS VALERIA MARIA, născută în Lugoj, în 19.02.1983, cu ultimul domiciliu cunoscut în Nădrag, jud. Timiș. Pe numele ei este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru lovire, vătămare corporală sau din culpă. Gyapjas Valeria-Maria, este condamnată la 290 zile de închisoare.

TODA DANIEL MIRCEA, născut în: Lugoj, în 05-02-199, cu ultimul domiciliu în Lugoj. Pe numele acestuia este emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiuni la regimul circulației. Mai exact, au fost emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 9 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și o altă condamnare la 1 an și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu fără drept și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența unor substanțe psihoactive.

CIRPACI GAROFITA, născută în Lugoj, în 18-04-1981, cu ultimul domiciliu în Timișoara, jud. Timiș. Pe numele ei este emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de persoane. Este condamnată la executarea unei pedepse de 3 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

SALVAN ANDREEA TEODORA, născută în Lugoj, în 10-11-1984, cu ultimul domiciliu în Bistrița, jud. Bistrița Năsăud. Pe numele infractoarei a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de persoane. Este condamnată la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Dacă aveți informații despre una dintre cele șase persoane, puteți suna la 112 sau puteți face o sesizare pe pagina polițiaromana.ro

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.