Un primar care înjură ca un birjar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În 3 noiembrie, Cristian-Oliviu Gaidoș, muzeograf la Muzeul de Istorie Lugoj, a semnalat pe FB că o parte din ornamentele de la etajul Palatului Peța (galeria Pro Arte), construit în anul 1871, au căzut.

Era semnalat un aspect, iar edilii trebuia să ia măsuri. Dar, ca și în alte cazuri similare, indiferența lor e strigătoare la cer.

„Parcă orașul trage să moară în timp ce trufașii diriguitori, mereu îngropați în hârtii, visează la proiecte și planuri mărețe ce corespund doar agendei lor personale! Un oraș abandonat… Mereu cetățenii sunt dezinformați, iar ei știu totul!”, a scris Gaidoș.

La doar câteva ore distanță, Gaidoș revine și postează:

«Tocmai m-a sunat dl  Claudiu Alexandru Buciu, care la întrebarea „De ce m-ai sunat?, a răspuns: „Te bag în pi#£a mă-tii!”. Probabil a voit să facă o faptă bună de ziua morților. Mama e decedată de 23 de ani!».

Incredibil! Oricât de coruptă ar fi țara asta, nu cred că există vreun primar care să înjure de mamă electoratul, iar asta chiar înainte de alegeri. Doar noi, lugojenii, se pare că suntem altfel. Am ales un primar care înjură ca un birjar. (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.