Șoferi băuți și drogați la volan, la Lugoj, Buziaș și Făget

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii au efectuat noi acțiuni în vederea combaterii conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, precum și depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză. Astfel, în data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 13:40, polițiștii din cadrul Poliției Buziaș au depistat, pe strada Principală din Buziaș, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot în data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Lugoj au depistat, în localitatea Gavojdia din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un alt caz a fost descoperit în data de 13 decembrie, în jurul orei 22:00, când polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făget au oprit pentru control pe strada 1 Decembrie 1918 din orașul Făget, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani.  În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele celor trei a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.