Cum să accesezi rapid un credit pentru urgențe

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/documente-acte-sta-jos-sta-a-ezat-6693656/ 

Ai ajuns într-un impas financiar sau te confrunți cu anumite cheltuielile neprevăzute și ai nevoie rapid de bani? Un credit pentru urgențe reprezintă soluția perfectă pentru rezolvarea tuturor problemelor! Poți solicita un împrumut foarte ușor, pentru o perioadă scurtă de timp, fără giranți sau garanții. Întreaga procedură se desfășoară online, astfel că doar tu vei ști cum ai reușit să depășești obstacolele financiare. Iată cât de simplu poți să accesezi un astfel de credit:

Gândește-te câți bani îți trebuie

Chiar dacă este vorba de o situație care nu suportă amânare, asta nu înseamnă că vei împrumuta orice sumă de bani. Creditul urgent de la Viaconto te poate ajuta în diverse situații, fix atunci când ai mai mare nevoie, iar primul pas îl presupune stabilirea valorii împrumutului.

De regulă, creditul rapid nu este foarte mare, fiind destinat rezolvării unor situații critice. Așadar, suma pe care îți dorești să o împrumuți poate începe de la 100 de lei și ajunge până la 4.000 de lei, în funcție de condițiile instituției de credit.

Stabilește când poți restitui creditul

În general, împrumuturile urgente sunt acordate de către instituțiile financiare nebancare, pentru o perioadă relativ scurtă de timp. Intervalul de rambursare poate fi cuprins între 7 și 30 de zile, însă tu ești cel care alege când vrea să dea banii înapoi. Spre exemplu, poți calcula câte zile mai ai până când încasezi salariul și să bifezi o dată favorabilă ție.

Află că ai și posibilitatea de a prelungi data scadentă în cazul în care nu merge totul așa cum ai plănuit. Contra unei taxe de prelungire poți schimba perioada de rambursare a banilor împrumutați.

Completează online cererea de împrumut

Datorită evoluției tehnologice, poți să rămâi confortabil în locul în care te afli și să completezi formularul de credit online. Ai nevoie de un dispozitiv conectat la internet pentru a putea accesa pagina web a instituției financiare. Vei găsi un formular pe care trebuie să-l completezi cu informații personale – nume și prenume, adresă de email, număr de telefon, seria și numărul actului de identitate, adresa sau alte informații solicitate.

Trebuie să-i prezinți creditorului și o fotografie cu buletinul ori cartea de identitate, dar și o dovadă a veniturilor periodice. În acest sens, se iau în considerare câștiguri precum salariul, pensia, șomajul, indemnizația pentru creșterea copilului, alocația, veniturile din chirii. De asemenea, este necesar să menționezi un cont bancar activ, pentru încasarea banilor.

Primești împrumutul solicitat direct în cont

După finalizarea corectă a înregistrării cererii de creditare, instituția financiară va analiza solicitarea ta. În principiu, împrumutul online se aprobă extrem de repede, chiar și în 15 minute. Situația poate fi diferită dacă aplici pentru credit într-o zi nelucrătoare, atunci cel mai probabil vei primi un răspuns în prima zi lucrătoare.

Validarea solicitării tale va fi înștiințată printr-un mesaj text, iar apoi banii transferați direct în contul bancar pe care l-ai trecut în formularul de împrumut. Nu trebuie să faci niciun drum la ghișeu, ci întregul proces se desfășoară la distanță. Mai mult, odată ce ai devenit clientul instituției de credit, pentru solicitarea unui nou împrumut trebuie doar să te autentifici în cont.

Cu siguranță orice persoană a avut nevoie sau a solicitat un credit rapid cel puțin o dată în viață. Urgențe, facturi mai mari decât te-ai fi așteptat, cheltuieli neprevăzute, indiferent de motivul avut, un împrumut atât de simplu de accesat te va ajuta în rezolvarea problemelor.

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.