Candidații pentru funcția de primar vor fi anunțați până la finele lunii septembrie

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Până la sfârșitul lunii septembrie, PSD va anunța candidații în Timiș. Declarația a venit din partea lui Alfred Simonis, președintele organizației timișene. Potrivit acestuia, vor fi anunțați candidații care s-au înscris până acum în competițiile pentru cele mai importante funcții politice din județ.

Aceste funcții includ președinția Consiliului Județean Timiș, Primăria Timișoara, Primăria Lugoj și alte localități semnificative din regiune. Această etapă reprezintă un moment crucial în pregătirile pentru alegerile locale, care vor avea loc în următoarele luni.

„Estimez ca la sfârșitul lunii septembrie să anunțăm candidații înscriși până acum în competițiile pentru președinția Consiliului Județean Timiș, respectiv pentru Primăria Timișoara, dar și pentru Lugoj și alte localități mari din județul Timiș.

Până la finalul anului vom anunța 85 – 90% din candidați, urmând ca pe restul să-i identificăm la începutul lui 2024. Pot apărea și surprize, știți că în politica românească mai sunt și surprize”, a declarat Simonis pentru știridetimisoara.ro

La Lugoj, Călin Dobra, președintele organizației, a făcut public faptul că va candida. Anunțul oficial din septembrie va confirma sau nu candidatura lui Dobra, mai ales că, între timp acesta a fost numit pe o funcție importantă în conducerea unei companii naționale de stat.

Se pare însă că social-democrații lugojeni iau în calcul și candidatura lui Ioan Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj, dar rămân de discutat și alte variante.

După cum știți, Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj a mai dat un primar, și tot unul social-democrat, pe Francisc Boldea, care a rezistat pe durata a trei mandate în fruntea admnistrației locale. (N. S.)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.