Produsele bune au căutare! Carmangeria Salami a mai deschis un magazin la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Carmangeria Salami, care a deschis la începutul lunii decembrie mai multe magazine în județul Timiș, dintre care unul în Timișoara, unul în Lugoj și unul în Făget, a mai deschis încă un magazin în Lugoj. Acesta se află în Micro 3, în zona cunoscută sub numele „Eurogen”, pe str. Primăverii nr.17.

„Ne bucurăm că produsele noastre sunt foarte căutate de lugojeni și acest fapt ne-a făcut să mai deschidem încă un magazin, deoarece încercăm să fim cât mai aproape de clienții noștri. În această idee, probabil că vom mai deschide și alte magazine în Lugoj, pentru ca oamenii să aibă produsele noastre cât mai aproape de casele lor.

Așa acum am mai spus, noi am pornit în acest proiect și ne vom lupta să promovăm produsele autentice românești. Venim din Transilvania, din zona Alba, o zonă în care încă mai există produse tradiționale și producători locali. Nu vrem să auzim de E-uri, de aditivi, de conservanți. Produsele noastre sunt fabricate după vechile rețete.

Sunt porci crescuți de noi, nu e carne importată din alte țări, așa cum se găsește în supermarket. Păstrăm aceeași abordare și în cazul procesării cărnii, unde majoritatea proceselor sunt făcute manual, așa cum se făceau și în trecut. Inclusiv afumarea cărnii la noi se face tradițional, cu lemn de fag”, spune Alexandra Borcea, reprezentanta carmangeriei și lanțului de magazine Salami.

Brânzeturi, de la producători locali din zona Bistriței

Pe lângă produsele din carne, în magazinele Salami găsiți, mai nou, și produse lactate. „Am început să aducem, din zona Bistriței, și produse lactate care nu se găsesc în această parte a țării. E vorba despre telemea, urdă, smântână, unt etc.

Ca și produsele din carne, sunt proaspete, făcute de producători locali interesați să facă produse de calitate. Ținem foarte mult la calitatea și prospețimea produselor, pentru că acesta este atuul nostru, în comparație cu celelalte magazine.

Luând în calcul că avem carmangeria și vom deschide și abatorul la Lugoj, putem aproviziona de cel puțin de două ori pe zi magazinele cu produse proaspete. Tot ca noutate, avem cașul de carne, pe care îl făcea înainte Stempel.

Bătrânul ne-a dat rețeta și îl producem exact așa cum îl făcea el pe vremuri. E un produs care se găsește doar în magazinele noastre și e de o calitate excepțională”, mai spune Alexandra Borcea.

În magazinele Salami, găsiți zilnic produse proaspete: cârnați, caltaboș, pateu, slănină, jumări, șuncă, șorici, urechi de porc etc.

Puteți comanda chiar și jumătăți de porc sau porci întregi, pregătiți după metoda tradițională, pârliți cu paie, cum se făcea în trecut.

De asemenea, Salami produce și diverse sortimente de salam, parizer și crenvurști care se fac în combinație cu carne de pui sau de vacă.

În momentul de față, Salami are prima carmangerie deschisă la Lugoj și două magazine în: Lugoj, str. Nicolae Bălcescu nr. 9 și pe str. Primăverii nr.17.

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.