„Fă tu primul pas”, o comedie romantică de neratat, cu Raluca Aprodu și Marius Călugărița, pe scena Teatrului Municipal Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Cum ar fi să te trezeşti, într-o dimineaţă, cu cineva în mijlocul apartamentului tău, şi totul să se transforme într-un neaşteptat joc în doi? Refuz, seducţie, fugă, atracţie şi mult umor.

Vineri, 10 februarie, cu începere de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” Lugoj, îi puteți vedea pe Raluca Aprodu şi Marius Călugărița, în spectacolul „Fă tu primul pas”, de Jean-Claude Carrière și regizat de către Andrei Munteanu. „Fă tu primul pas” este o comedie romantică plină de farmec şi extrem de vie, despre întâlnirea a doi oameni total diferiţi. O po-veste de iubire care, în afara teatrului, ar fi putut dura trei luni, trei ani sau poate nu s-ar fi întâmplat niciodată.

Jean-Claude Carrière, unul dintre cei mai importanţi dramaturgi şi scenarişti francezi ai momentului, câştigă-tor a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar şi Cannes, este autor a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac şi The Unbearable Lightness of Being.

Biletele se pot procura telefonic la nr. 0751.167.181 sau online pe iabilet.ro

 Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.