Performanță istorică: #selfie69, primul film românesc ce depășește pragul de 2 milioane de lei încasări la box office

Share Button

#selfie69, regizat de Cristina Iacob, este primul film românesc ale cărui încasări depășesc pragul de 2 milioane de lei. Aproape de două ori mai mult decât filmul clasat pe poziția a doua în topul filmelor românești. La finalul săptămânii trecute încasările #selfie69 s-au ridicat la 2.051.236 lei.

Super-comedia este un succes și la capitolul public, filmul fiind vizionat până acum de 118.869 spectatori.

“Este o performanță pe care o merităm cu toții, atât noi, echipa din spatele acestui film, împreună cu actorii, cât si noi, românii. Avem un film de succes făcut în țara noastră, cu actorii noștri și asta ar trebui să devină o normalitate”, spune regizorul Cristina Iacob.

“Faptul că lumea a prins încredere că facem și filme de calitate, pentru care merită să dea 15 lei să se distreze este un semn că vom avea în sfârșit spectatori. Îmi doresc să facem filme văzute de sute de mii de spectatori, că milioane suntem :)).

Le mulțumesc tuturor celor care deja au fost la #selfie69 și îi invit pe cei care nu l-au văzut încă să meargă în sala de cinema pentru o experienta de neuitat. Acum, cât îl mai prind la cinema”, adaugă Cristina.

selfie69-01aTrailerul filmului

Săptămâna aceasta, până joi, inclusiv, filmul rulează astfel (click pe numele cinematografului pentru a putea face rezervare):

În București: Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Mega Mall, Cinema City ParkLake, Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, Cine Globe Titan
La Arad: Cinema City Atrium și Cinema City Galleria
La Băcău: Cinema City
La Baia Mare: Cinema City
La Bistrița: Dacia (sala A)
La Botoșani: Cine Globe
La Brăila: Cinema City
La Brașov: Cinema One
La Buzău: Happy Cinema
La Cluj: Cinema City Iulius și Cinema City Polus
La Constanța: Cinema City Maritimo și City Park Cinema
La Craiova: Inspire Cinema
La Deva: Cinema City
La Drobeta Turnu-Severin: Cinema City
La Iași: Cinema City
La Oradea: Cortina Digiplex, Cinema Palace
La Pitești: Cinema Trivale, Cinema City
La Ploiești: Cinema City (Ploiești Shopping City), Club Cinema Twins și Cinema City Afi Palace
La Râmnicu Vâlcea: Line Cinema
La Slatina: Cinema Slatina (Centrul Cultural Eugen Ionescu) (marți)
La Suceava: Cinema City
La Târgoviște: Line Cinema (miercuri)
La Târgu Jiu: Cinema City
La Târgu Mureș: Cinema City
La Timișoara: Cinema City Iulius Mall și Cinema City Shopping City
La Chișinău: Patria – Multiplex (marți, miercuri)

Fotografii din film, aici. (credit foto: Adi Marineci)

#selfie69. It’s a fucking love story

selfie69-02aÎn rolurile principale joacă Vlad Logigan (Magi), Olimpia Melinte (Roxi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Levent Sali (Mihai), Alex Călin (Brain), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, George Piștereanu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Tudor Aaron Istodor, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Sergiu Costache, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan sau Tolea Ciumac.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc,  Adela Popescu, Radu Vâlcan și Lidia Buble sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?! Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau!

Secvențe periculos de comice, dar și de intense au și cei trei protagoniști, interpretați de Vlad Logigan, Sali Levent și Alex Călin, care se pun rău în film cu o veritabilă ”Cruella De Vil” a mafiei ”di pisti Prut” și a celei mai mari și râvnite ”industrii” din țară și din lume, interpretată magistral de unica Maia Morgenstern!

Plină de adrenalină, senzualitate și slang, super-comedia #selfie69 înseamnă aproape 2 ore în compania insolitelor personaje care intră în situații hilar de comice, fierbinți și neașteptate!

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Indecent de romantic și feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014.

AL PRESS

1143

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.