Târg de locuri de muncă pentru medicii și asistenții medicali din zona Banatului

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Această toamnă aduce un nou sezon de Târguri de Job-uri în domeniul medical, unde cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot întâlni zeci de recrutori care le vor oferi cele mai potrivite oportunități, atât în țară, cât și în străinătate!

Cadrele medicale din județul Timiș sunt invitate la Târgul de Joburi Careers in White pe 23 octombrie 2016 la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (Bulevardul Eroilor de la Tisa), între orele 10 si 16. Aici se vor întâlni cu agenții de recrutare, reprezentanți ai spitalelor și clinicilor medicale din Europa și nu numai, dar și cu reprezentații altor centre medicale care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.

Job-urile prezente în cadrul târgurilor sunt adaptate nevoilor și intereselor candidaților din România și se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici specialiși, medici rezidenți, dentiști, asistenți medicali, fizioterapeuți, moașe, absolvenți de Medicină și alte categorii.

Personalul medical din România este la mare căutare în această perioadă, atât în țara noastră, cât și în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Ofertele puse la dispoziție de recrutorii prezenți în cadrul târgului din Timișoara, din această toamnă, aduc personalului medical dornic de noi oportunități nu doar condiții de muncă la cele mai înalte standarde, ci și salarii atractive care pot ajunge chiar și până la 13.000 de euro pe lună, în funcție de experiență și specializare. De asemenea, aceștia pot beneficia și de alte facilități, cum sunt cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuințe, obținerea Vizei și a permisului de ședere, dar și ajutor în relocarea întregii familii.

“În această toamnă candidații vor avea șansa de a întâlni și mai mulți recrutori cu oferte de muncă, atât în România, cât și în întreaga Europă. Cu fiecare nou sezon aducem în fața candidaților noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească job-ul potrivit. Angajatorii vor să întâlnească candidați bine pregătiți care își doresc să se dezvolte profesional”, a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Participarea la târg este gratuită, iar participantii sunt sfătuiti să își aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informații se pot găsi pe site-ul www.careersinwhite.com.

Parteneri media: All about jobs, Angajatorul meu, Doctorul de dinți, eJobs, Houston, Nepujsag, Pharma Business, Qbebe , Săptămâna Medicală, Șapte Seri, Workstickers.

careers-in-white-1a

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.