CSM Lugoj a triumfat sub Tâmpa

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Voleibalistele de la CSM Lugoj și-au luat revanșa în fața nou-promovatei CSM Corona Brașov, după eșecul din tur, de pe teren propriu (2-3), obținând o victorie clară, cu 3-0 (25-2, 29-19, 25-15), sub Tâmpa, în cea de-a 15-a etapă a Diviziei A1.

Gazdele au început bine jocul și au condus cu 8-2, 11-5 și 19-14 în primul set, dar lugojencele au recuperat și și-au adjudecat setul cu 25-23. Setul doi a fost echilibrat în prima parte, dar formația din Lugoj s-a impus cu 25-19 și a dominat autoritar setul trei, adjudecat cu 25-15.

O victorie de trei puncte pentru CSM Lugoj, care se menține pe locul 4 în clasament, cu 31 de puncte (10 victorii și 5 înfrângeri), după Rapid București (36 de puncte), CSM Târgoviște (32 de puncte) și CSM Volei Alba Blaj (1 punct, un joc mai puțin).

Etapa viitoare, CSM Lugoj va întâlni, pe teren propriu, pe Dinamo București, formație aflată pe locul 5 în clasament, cu 28 de puncte, dar cu un joc mai puțin disputat.

Meciul va avea loc sâmbătă, 3 februarie, de la ora 18,30.

„Este unul dintre cele mai grele meciuri din acest retur de campionat. Vine Dinamo Bucureşti, formaţia care ne-a eliminat din Cupa României şi care în pauza competiţională a făcut şi trei transferuri excelente. O să fie luptă mare şi de aceea avem nevoie de tribune pline şi gălăgioase”, au transmis cei de la CSM Lugoj – volei.

Alina Dana OLAR

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.