Candidații REPER pentru Primăria și Consiliul Local Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În competiția electorală din 9 iunie 2024 pentru Consiliul Local și Primăria Lugoj a intrat și Partidul Reînnoim Proiectul European al României (REPER).

Pentru funcția de primar al municipiului Lugoj candidează Anca Micșa-Oprea, administratorul public al municipiului Lugoj.

Pentru Consiliul Local Lugoj, REPER propune o listă cu 5 candidați, pe care se află, în ordine:

  1. Anca Micșa-Oprea (administrator public),
  2. Andrei-Caius Neamțu (instructor de înot),
  3. Ilie-Cosmin Boșoi (funcționar administrativ),
  4. Carmen-Tatiana Arjoca (specialist în achiziții publice și management fonduri europene),
  5. Grațian-Mario Popovici (software tester).

„Cred în democrație! În decentă, curaj și continuitate! Mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Lugoj și pentru Consiliul Local Lugoj împreună cu Andrei, Cosmin, Carmen și Grațian.
Echipa Reper pentru LUGOJ!

Acum 3 ani jumate am intrat în administrația publică locală visând cu ochii deschiși, fără să mă gândesc vreo clipă la ce voi găsi aici, doar cu motivația de a munci pentru orașul care „m-a crescut”.

Nu vă voi spune, „Vai cât de minunată a fost întâlnirea cu administrația publică și cât de mult îmi place!” asta după aproape 20 de ani de mediu privat…

În schimb, vă spun gândul care mă face să merg mai departe: am auzit de atâtea ori în acești 3 ani jumate NU SE POATE la cerințe logice și în beneficiul orașului, încât mi-am setat un țel în a găsi cel puțin o soluție la fiecare NU SE POATE gratuit pe care îl aud și care stă în calea dezvoltării orașului nostru!

Eu știu acum că se poate!

Le mulțumesc colegilor și prietenilor mei care au dus greul strânsului de semnături, tuturor celor care au semnat pentru ca noi, astăzi, să putem depune dosarele semnate, ștampilate și opisate, neapărat în mai multe exemplare la Biroul Electoral Lugoj, unde au fost validate.

Pe 9 iunie mergem înainte pe drumul de dezvoltare și modernizare a Lugojului fără a uita de prezent!”, a transmis Anca Micșa-Oprea, candidatul REPER la funcția de primar al municipiului Lugoj.

Andrei-Caius Neamțu a bătut palma cu REPER

REPER Lugoj s-a îmbogățit din momentul în care Andrei-Caius Neamțu, fost candidat independent, a decis să se alăture echipei condusă de Anca Micșa Oprea. Cei doi spun că au luat această decizie, urmând să formeze o echipă cu multă determinare, curaj și reziliență.

„Eu cred că REPERE ale comunități suntem fiecare dintre noi! Sunt dispus la orice alianță care contribuie la bunăstarea orașului meu natal, atât timp cât libertatea de exprimare și democrația sunt principii respectate de partid.

Eu îmi doresc un bazin de înot la Lugoj, Anca își dorește o primărie la un click distanță, voi ce vă doriți să aveți în orașul în care trăim? În următoarea perioadă vom prezenta ce ne propunem să facem dacă primim votul și încrederea dumneavoastră în 9 iunie. Soluții profesioniste, reale, nu vorbe populiste!”, a declarat Andrei-Caius Neamțu.

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.