Un român a mers cu taximetrul până în Weiz, în Austria, pentru a-l ucide pe iubitul fostei sale partenere

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un român a plecat cu taxiul din România în Austria, după ce iubita lui s-a despărţit de el prin telefon. Aflase că are un nou partener, iar din gelozie, a pornit la un drum de sute de km pentru a-l ucide pe bărbat.

Bărbatul de 31 de ani l-a găsit la o fermă pe partenerul fostei iubite, unde locuiau toţi muncitorii, şi acolo l-a înjunghiat şi sugrumat, însă nu l-a ucis. Şi-a aruncat mai apoi arma crimei într-un tufiş, dar poliţiştii au găsit-o cu ajutorul unui câine.

Era vorba de un cuţit de 30 de cm. Totul s-a petrecut sâmbăta trecută, când românca de 27 de ani îi spusese prin telefon bărbatului că relaţia lor trebuie să înceteze, după ce s-a îndrăgostit de un coleg de la muncă.

Românul nu a putut accepta adevărul şi, condus de gelozie, a luat decizia de a se urca într-un taxi până în Austria. În bagaj nu a uitat să pună şi un cuţit.

Când a ajuns seara la ferma Apfeldorf unde lucra femeia, a încercat să pătrundă cu forța în casă, a ameninţat că îl va ucide pe individ și a distrus o maşină. Când bărbatul a ieșit în curte, a izbucnit o altercație între cei doi.

În timp ce femeia a suferit un atac de panică din cauza violenţei și a căzut inconștientă la pământ, cei doi au continuat bătaia.

Când tânărul de 32 de ani a vrut să ia apărarea femeii, adversarul l-a prins din spate și l-a strâns de gât cu o curea.

Colegii cuplului au intervenit și au alertat poliția. La sosirea acestora, suspectul făcuse dispărut cuțitul. El a fost arestat și dus la închisoarea Graz-Jakomini, unde se află în arest.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.