Un lugojean a lucrat la hitul care cucereşte România [Video]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Edward Sanda şi Ioana Ignat sunt doi tineri talentaţi care au reuşit într-o perioadă scurtă de timp să se facă auziţi peste tot cu piesa „Doar pe a ta”: de la radio-uri, tv-uri muzicale, în cluburi, pe plajă, la magazinele din colţ.

Single-ul de debut al lui Edward Sanda în colaborare cu Ioana Ignat, „Doar pe a ta”, piesă lansată în urmă cu o lună, a adunat 5.000.000 de vizualizări pe YouTube, a intrat în top 10 difuzări radio şi TV, este în top 5 piese căutate prin Shazam (a fost timp de două săptămâni pe prima poziţie), cu peste 50.000 de căutari, este cea mai descărcată piesa românească de pe iTunes, iar recordurile nu se opresc aici.

Puţină lume ştie însă că branding-ul piesei a fost lucrat de Cristea Cătălin (Massy), cunoscutul grafician lugojean care s-a făcut remarcat de foarte multe ori şi care reuşeşte să se menţină cu proiectele sale de fiecare dată în fruntea clasamentelor naţionale şi internaţionale.

Edward Sanda este un tânăr artist talentat şi energic, care în 2016 a început colaborarea cu Famous Production. Pasiunea lui Edward pentru muzică a apărut încă din copilărie, iar la 10 ani a început să cânte ca toboşar într-un band de muzică rock. Dorinţa de a cânta la mai multe instrumente, l-a făcut autodidact şi astfel a descoperit treptat frumuseţea fiecărui instrument. De atunci, Edward a participat la mai multe concursuri şi festivaluri de muzică, iar acum se numără printre cei mai promiţători artişti români ai noului val.

Ioana Ignat s-a făcut remarcată odată cu participarea în cadrul emisiunii „Vocea României”, unde a ajuns în finală, fiind una dintre preferatele publicului. Timbrul său inconfundabil a transformat-o într-una dintre revelaţiile noii generaţii de artişti din România. În plus, artista a învăţat să cânte la patru instrumente: pian, chitară acustică, chitară bass şi contrabas.

AL PRESS

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.