Tâlharul care atacat un bărbat pe o stradă din Lugoj, și l-a jefuit, în toiul nopții, a fost reținut de polițiști

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj cu sprijinul polițiștilor municipiului Caransebeș au reținut un bărbat, în vârstă de 42 de ani, bănuit de tâlhărie calificată. 

În urma verificărilor efectuate, în cursul zilei de joi, 16 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj cu sprijinul polițiștilor municipiului Caransebeș au depistat, în municipiul Caransebeș, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind condus în cele din urmă la sediul secției de poliție pentru audieri.

„În fapt, în noaptea de 11/12.02.2023, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Lugoj, ar fi deposedat, prin violență, un alt bărbat în vârstă de 55 de ani, de telefonul mobil si suma de 3.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial (telefonul mobil)”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În baza probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.