S-a deschis un centru de limba engleză „Helen Doron” la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În data de 20 martie 2017, la orele 16,30, în prezența a numeroși părinți și copii de vârste diferite, a fost inaugurat la Lugoj noul Centru de limba engleză „Helen Doron”, acesta fiind  situat pe str. 20 Decembrie 1989, nr.5, etajul I, ap.5, într-un spațiu foarte modern amenajat.

Metoda aceasta de învățare a limbii engleze a fost dezvoltată de lingvista de origine britanică Helen Doron, începând cu anul 1985 . În anul 1995, metoda Helen Doron a fost introdusă în Europa, întâi în  Austria și apoi în Germania. În anul 1998  centrele Helen Doron English au început să apară peste tot în Europa. Recent, Helen Doron English s-a extins în China, Asia de Sud-Est, America de Sud și America Latină. Helen și echipa sa de dezvoltare continuă să inoveze procesul de învăţare prin dezvoltare emoțională, fizică, creativă și intelectuală.

Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de peste 30 de ani în predarea limbii engleze copiilor de toate vârstele, având peste două milioane de cursanți care vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English, preluată de antreprenoare pasionate de domeniul educațional. Copiii învaţă şi deprind limba engleză în mod natural şi îşi dezvoltă personalitatea, temperamentul, abilităţile de comunicare şi socializare.

„Misiunea noastră este să insuflăm copiilor și tinerilor pasiunea pentru educație, pentru a face din învățare un obicei pentru întreaga viață. Dorim să implicăm părinții în asumarea statutului de parteneri în atingerea succesului copiilor lor. Viziunea noastră este  să devenim centru de excelență în învățarea limbii engleze, contribuind alături de părinți la succesul copiilor și tinerilor. Valorile după care ne ghidăm activitatea sunt: integritatea, încrederea, respectul și dragostea necondiționată pentru copii, implicarea, dedicarea, pasiunea pentru excelență. – reprezintă convingerile inițiatorilor acestor cursuri inedite de  învățare a limbii engleze.

În România sunt deschise 24 de astfel de centre de învățare a limbii engleze, după modelul de afacere tip franciză în diferite orașe, pe grupe de vârstă: bebeluși (0 – 3 ani), preșcolari (3 – 6 ani), școlari (6 – 12 ani), adolescenți (12 – 19 ani). La centrul educațional din Lugoj s-au înscris la lecțiile demonstrative peste 60 de copii de vârste diferite, cererile fiind în continuă creștere, peste așteptările organizatorilor.

Cursurile „Helen Doron” se desfășoară în grupe mici, de maximum 8 participanți, pentru copii și adolescenți, într-o manieră relaxantă și dinamică. Copiii sunt încurajați să învețe limba engleză într-un mod natural prin joc, muzică, mișcare și cântece. Procesul de învățare este completat de materiale concepute de specialiști, adaptate pe vârstele copiilor și pe stilurile diferite de învățare, dar și de profesori bine pregătiți, implicați și cu o energie pozitivă. Helen Doron” Lugoj oferă cursuri de limba engleză variate pentru toate vârstele, dar și cursuri de vară și petreceri aniversare. Pentru persoanele interesate de acest curs se oferă la centrul educațional  lecții demonstrative gratuite.

Paula Hallof – Manager și profesor Helen Doron Lugoj, a declarat pentru Actualitatea:

 „Ca profesor și manager în centrul Helen Doron Lugoj, sunt foarte bucuroasă că acest proiect s-a concretizat și că am putut deschide porțile unui spațiu educațional minunat, de care știu că este foarte mare nevoie în orașul nostru. Ceea ce m-a determinat să încep acest proiect au fost iubirea pentru copii și pasiunea pentru limba engleză, dar și dorința de a oferi altceva copiilor din Lugoj. Am ales metoda Helen Doron pentru că împart aceeași viziune în ceea ce priveăte educația și modalitatea în care ea ar trebui să se desfășoare și cred foarte mult că muzica, dansul, jocurile și materialele de calitate sunt o rețetă foarte bună pentru ca să învețe limba engleză cei mici într-un mediu primitor, relaxat și vesel.”

Estera CIMPONERIU

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.