Prefectura a solicitat revocarea hotărârii Consiliului Local, privind insolvența Meridian 22, considerată ilegală

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Noul Consiliu Local al Municipiului Lugoj a emis, la începutul lunii februarie, o hotărâre care nu respectă prevederile legale, astfel că Prefectura Timiș a solicitat revocarea ei.

„Analizând conținutul Hotărârii nr.17/2021, privind aprobarea inițierii procedurii de insolvență pentru SC Meridian 22 SA Lugoj, prin introducerea unei cereri la Tribunalul Timiș s-a constatat că aceasta a fost adoptată cu depășirea limitelor competenței materiale a consiliului local. Ținând cont de faptul că măsurile aprobate prin hotărârea Consiliului Local Lugoj nr. 17/2021 au fost aprobate cu nerespectarea prevederilor art.4 din OUG 109/2011 și a dispozițiilor Legii 85/2014 prin adresa cu nr.1877/S3 din 15.03.2021 am solicitat revocarea hotărârii în cauză. În situația neconformării celor solicitate, vom proceda la introducerea acțiunii în anulare a Hotărârii Consiliului Local Lugoj, la instanța de contencios administrativ”, menționează reprezentanții Prefecturii Timiș.

Hotărârea a fost emisă în data de 9 februarie 2021 de către Consiliul Local Lugoj, majoritar PNL, chiar dacă, în timpul ședinței, consilierul PSD Nicu Bădina a atras atenția că aceasta nu respectă prevederile legale și poate fi anulată de Prefectura Timiș

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.