PNL Timiş, cu un picior în groapă! La Lugoj nici măcar nu mai există PNL

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean. Acesta a lansat, săptămâna trecută, un nou proiect politic, numit Mişcarea Speranţei, demers care, pentru USR-işti, reprezintă încă un pas spre dezintegrarea PNL Timiş.

Asta după ce fostul senator de Timiş, Alina Gorghiu, a candidat, la ultimele alegeri pe listele din Argeş, iar fostul deputat Claudiu Chira s-a alăturat, a părăsit şi el organizaţia, alăturându-i-se lui Ludovic Orban în Partidul Forța Dreptei.

Senatorul USR de Timiș, Raoul Trifan, subliniează starea jalnică în care se află grupul parlamentar al PNL Timiș.

„Convulsiile interne care au dus la acest rezultat au fost multe și previzibile. După înlocuirea lui Nicolae Robu cu Alin Nica în funcția de președinte, peneliștii pare că nu au reușit să-și depășească condiția. Filiala locală este în continuare spartă între mai multe facțiuni care se luptă pentru supremație. Miza? Joburi călduțe oferite pe linie de partid și bugetele instituțiilor publice pe care PNL Timiș a pus mâna”, a declarat senatorul USR Raoul Trifan, pentru sursadevest.ro

Raoul Trifan a subliniat și faptul că PNL Timiș este divizat în multiple facțiuni care se bat pentru supremație. Aceste lupte interne sunt motivate de interesul pentru joburi oferite în schimbul sprijinului politic și pentru bugetele instituțiilor publice controlate de PNL Timiș.

Astfel, PNL Timiș s-a transformat într-un pol de corupție și nepotism, departe de valorile liberalismului. Senatorul USR mai spune că grupul parlamentar al PNL Timiș a atins un punct de dezintegrare aproape complet, filiala locală fiind divizată și afectată de lupte interne pentru putere și resurse.

Ce să mai zicem? La Lugoj nici măcar nu mai există PNL. Marionetele din Consiliul Local au uitat cu totul de liberalism, dacă aveau cunoștință de așa ceva. (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.