Performanțe obținute de către dansatorii sportivi lugojeni la Dance Fest International Open Bucharest 2017

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Perechile de dansatori lugojeni ai Clubului Dance Mania.Ro au participat în perioada 3 – 5 noiembrie 2017, la București, la Dance Fest International Open Bucharest 2017. Rezultatele obținute de către dansatorii sportivi lugojeni, pe categorii, au fost următoarele:

International Open Junior 1 latino:
Barbosu Daniel – Dancs Bianca, locul 5.
International Open Junior 2 latino:
Baranyai Erik (Gerry) – Ardelean Daria, locul 5;
Muntean Radu – Barbosu Fernanda, locul 13;
Bota Lucas – Crețu Raluca, locul 15;
Barbosu Daniel – Dancs Bianca, locul 18.
WDSF Youth Open latin:
Baranyai Erik (Gerry) – Ardelean Daria, locul 11;
Ivănescu Valentin – Kristof Diana, locul 17;
Muntean Radu – Barbosu Fernanda, locul 21.
Bota Lucas – Crețu Raluca, locul 23.
International Open Junior 2 standard:
Bota Lucas – Crețu Raluca, locul 16.
WDSF Adult Open latin:
Ivănescu Valentin – Kristof Diana, locul 35.

„Felicitări celor cinci perechi lugojene, reprezentante de seamă ale clubului Dance Mania.Ro! Mulțumesc părinților pentru suport și sportivilor pentru perseverență și ambiție. Și pentru că a fost un weekend încărcat, alte cinci perechi au evoluat foarte bine pe ringul competiției de la Orăștie, Cupa Prodance! Felicitările mele se îndreaptă, de asemenea, către părinții acestor copii și pentru copiii care muncesc și evoluează permanent: Czine Fabio – Masznicza Andra, locul 6, clasa Hobby 6-9 ani! Czine Raul – Hațegan Alexandra, locul 11, clasa E 12-15 ani! Crașovan Alexandru – Svetlac Andreea, locul 16 clasa E 12-15 ani! Birăescu David – Barbosu Aida, locul 18, clasa E 12-15 ani! Luczo Roland – Sonda Maia, locul 20, clasa E 12-15 ani! Felicitări tuturor! Așteptăm cu nerăbdare weekend-ul următor și o nouă competiție!”, a declarat antrenorul dansatorilor sportivi lugojeni, Alexandru-Daniel Iagăru.

Dansul sportiv poate fi o combinație interesantă între sport și dans de plăcere. Trebuie să știm că îl poate practica oricine, la orice nivel, atât social cât și de performanță, de la orice vârstă. Performanța în acest sport poate începe încă de la vârsta de 5-6 ani, continuând până la seniori.

Dansul sportiv îi ajută pe copii să se mențină în formă și să își modeleze corpul, conferindu-le o postură demnă de invidiat.

În general, dansul stimulează atât corpul cât și intelectul, fiind de multe ori o formă universală și nelimitată de comunicare.

Experții susțin că practicarea de către copii a dansurilor precum cha-cha-cha, vals sau quick-step poate avea un efect miraculos asupra încrederii în sine, stării de spirit și a auto-controlului. Psihologii sunt de părere ca practicarea dansului încă de la vârste foarte mici poate îmbunătăți modul de relaționare al copiilor, pentru că interacționează și comunică în mod constant.

Estera CIMPONERIU

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.