Zeci de angajați ai Primăriei au depus plângere împotriva organigramei și hotărârilor de desființare a unor servicii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Mai mult de 60 de angajați ai Primăriei Lugoj au transmis Consiliului local o plângere prealabilă, prin sindicatul care îi reprezintă, pentru a contesta noua organigramă și hotărârile de desființare a unor instituții și servicii.

Printre aceștia se află și mai mulți șefi de servicii sau direcții, care nu se mai regăsesc în noua organigramă, cum ar fi Florin Dumitru, de la Poliția Locală, Tudor Trăilă, de la Casa de Cultură, Elena Olariu, de la Serviciul de Sere etc.

O altă plângere a fost depusă pentru șase angajați ai Serviciului de salubrizare din Lugoj, împotriva deciziilor de concediere.

„Sunt două plângeri prealabile. Plângerea mare prin care contestăm desființarea acelor servicii publice și a organigramei și cea de-a doua plângere, care este pentru șase angajați de la Serviciul de salubritate, unde contestăm deciziile de concediere. Astea sunt doar ce am avut până acum, dar dacă mai primim, și cu siguranță că vom mai primi, le vom contesta și pe acelea”,

a declarat Tiberiu Negrei, liderul sindical care îi reprezintă pe angajați. Negrei spune că urmează să fie depusă și o solicitare în instanță privind suspendarea tuturor hotărârilor și organigramei, dar și a preavizelor primite de angajați.

Funcționarii din serviciile și instituțiile desființate ar urma să plece acasă din data de 1 septembrie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.