O nouă rundă de concedieri la Primărie și la Casa de Cultură. Termenul de judecată a fost stabilit pentru luni, 8 august 2022

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Angajații de la Casa de Cultură a Municipiului Lugoj și o parte din cei de la Serviciul Public de Administrare a Cinematografului Bela Lugosi și a Bazelor de Agrement au primit în zilele de 1 și 2 august preavizele privind concedierea, care intră în vigoare de la începutul lunii septembrie.

Aceasta este cea de-a doua rundă de concedieri dispusă de conducerea Primăriei Municipiului Lugoj după aprobarea noii organigrame.

„Joi, 04.08.2022, am înregistrat încă o Plângere prealabilă către Primarul Municipiului Lugoj, Casa de Cultură a Municipiului Lugoj etc., în vederea revocării unor dispoziții/decizii privind încetarea contractelor individuale de muncă, acte individuale comunicate colegilor în zilele de 1-2 august 2022.

În acest sens, reiterăm rugămintea adresată tuturor colegilor din Primăria Municipiului Lugoj și din serviciile publice desființate de CLM Lugoj de a ne comunica urgent la sindicat dispozițiile/deciziile individuale primite, urmând să înregistrăm plângerea prealabilă, respectiv să formulăm o completare cu aceste noi acte subsecvente, a Cererii de suspendare din dos. nr. 3366/30/2022 cu termen de judecată în data de 08.08.2022”,

a transmis liderul sindical Tiberiu Negrei. Peste 60 de angajați au semnat deja o plângere prealabilă către Consiliul local și au depus o plângere în instanță privind suspendarea executării actelor administrative și actelor subsecvente.  Termenul de judecată a fost stabilit pentru luni, 8 august 2022.              

    Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.