Vernisajul expoziției Nights: Prolog

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Expoziția de lansare a proiectului NIGHTS, al colectivului italian compus din Paolo Bufalini, Filippo Cecconi, Edoardo Ciaralli, Paolo Gabriotti, Tommaso Gatti și Filippo Tappi, se va desfășura vineri, 30 august 2019, ora 22, în LAPSUS, splaiul Peneș Curcanul, nr. 3-5, etajul 1, studio 23, Timișoara, http://spaziotripla.com/

Nights: Prolog este o introducere intenționat ambiguă și sugestivă, o introducere ce precede sesiunile robotice a episoadelor ce vor avea loc într-o perioadă nedeterminată în spații de artă din mai multe țări.  Proiectul va fi acompaniat de crearea unei arhive online care colectează contribuții literare și documentează expozițiile care vor face parte din proiect.

Colectivul italian caută moduri noi dar asemănătoare ca procedeu de operare, structural deschise, definite ca formă dar eterogene ca și conținut, bazate pe comparații și îmbinări a diferite atitudini sau practici.

Acest proiect face parte din seria Emergency Entrance, programul cultural al Asociației Simultan în colaborare cu Lapsus în 2019.

Parteneri: Fundația Comunitară Timișoara, PLAN ZERO, ExperimentariumTM, Centrul Cultural German, Casa Artelor/DJCT

Program cultural co-finanțat de AFCN

______________

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

AL PRESS

Despre admin 6660 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.