Filiala locală a Partidului Mişcarea Populară Lugoj se reorganizează și se pregătește de alegeri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Printr-un comunicat de presă remis redacției noastre, în data de 28 august 2019, de către Filiala locală a Partidului Mişcarea Populară Lugoj, PMP anunță că şi-a desemnat luni, 12 august 2019, noua componenţă a Biroului local.

Este vorba despre o conducere interimară care va gestiona destinele filialei, urmând ca în viitorul apropiat să fie organizate alegeri interne.

„Alături de preşedintele PMP Lugoj, consilierul local Cristian Cornean, desemnat în această funcţie săptămâna trecută de către presedintele PMP Timis, Cornel Samartinean, noul Birou local va avea ca obiective principale, pe de o parte, întărirea capacității de organizare a PMP Lugoj pentru alegerile prezidenţiale și, pe de altă parte, identificarea în viitorul apropiat, a unor candidaţi pentru alegerile locale de anul viitor, atât pentru Consiliul local, cât şi pentru funcţia de Primar. În acest sens, au fost iniţiate discuţii cu mai mulţi posibili viitori candidaţi, care să maximizeze rezultatele alegerilor. Între aceştia se numără şi consilierul local Liviu Brîndusoni, dar şi alte persoane care să completeze echipa de tineri, alături de care PMP Lugoj să îşi atingă obiectivele electorale”, se arată în comunicat.

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.