Un traficant de droguri român, căutat de autorităţi în Polonia, a fost prins de poliţiştii spanioli

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un român de 32 de ani, căutat de autorităţile din Polonia, pentru trafic de droguri, a fost descoperit în Spania având documente false asupra sa.

La începutul lunii mai, se afla în staţiunea Benalmadena, de pe Costa del Sol, la 12 kilometri de Malaga. Atunci, românul, care locuia alături de alţi şase conaţionali, a reuşit să scape, sărind pe geam.

La circa o lună de la momentul respectiv, românul a fost descoperit din nou, de această dată în Mijas, o altă staţiune de pe Costa del Sol, situată în apropiere de Malaga.

De această dată, românul nu a mai reuşit să scape, fiind arestat în baza unui mandat emis în lipsa sa de autorităţile din Polonia.

Românul era căutat la nivel internaţional de autorităţile din Polonia, unde ar avea de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru implicarea în traficul de droguri.

Mai mult, ar fi vorba de a patra condamnare încasată de românul de 32 de ani şi că acesta ar fi căutat inclusiv de autorităţile din România pentru a se afla implicarea sa exactă într-un alt dosar de trafic de droguri.

Românul a fost arestat în Spania şi urmează să rămână închis până când autorităţile decid exact situaţia sa şi unde urmează să fie extrădat acesta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.