Două femei din China au păcălit 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele şi au strâns o avere. Un clip de la nuntă le-a dat de gol

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Două femei din China au reuşit să păcălească 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele şi au strâns o mică avere. Aproximativ 312.000 de euro.

Potrivit South China Morning Post, autorităţile au reţinut două femei, care alături de trei complici, au reuşit să păcălească 19 bărbaţi.

Cei trei complici ai femeilor se dădeau drept membri ai familiei. Întreaga schemă a fost descoperită întâmplător. Unul dintre bărbaţii păcăliţi a vizionat un clip de la o nuntă pe o reţea de socializare şi a descoperit că mireasa era chiar soţia lui.

A reclamat totul la poliţie, iar anchetatorii au descoperit în scurt timp reţeaua formată din cei 5 membri.  Înşelătoria celor 5 chinezi a durat 2 ani.

În această perioadă, femeile au strâns peste 300.000 de euro, dar au cerut şi cadouri de logodnă sau diferite obiecte de valoare. Mai mult, cei 19 bărbaţi au fost convinşi, sub diferite pretexte, să amâne înregistrarea legală a căsătoriei.

Cei 5 escroci au profitat de situaţia demografică a Chinei. În ţară, numărul bărbaţilor cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani este cu 17,52 milioane mai mare decât cel al femeilor din aceeaşi categorie de vârstă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.