Un taximetrist român din Londra și-a terorizat nevasta ca să-l părăsească și să-i rămână lui casa

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un taximetrist român din Londra şi-a terorizat ani de zile nevasta pentru ca aceasta să-l părăsească şi să-i rămână lui casa. Sorin Alpopi a făcut orice i-a trecut prin cap să o determine pe Cristina să plece în România şi să rămână în permanenţă cu locuinţa sa din capitala Marii Britanii. 

Cristina Coman, în vârstă de 46 de ani, s-a separat de şoferul de taxi Sorin Alpopi, de asemenea de 46 de ani, în 2019, după 14 ani de căsătorie. Ea a găsit un nou loc unde să stea în Wandsworth, sud-vestul Londrei, dar soţul ei a găsit-o şi a venit peste ea. Femeia, scăpată din mâinile bărbatului, a sunat la Poliţie. Alpopi i-a şters toate contactele de pe telefon şi i-a furat paşaportul britanic, pentru a o determina să se întoarcă în România natală, astfel încât el să poată rămâne în casa în Londra.

Cristina Coman a declarat poliţiei că Alpopi a a controlat-o permanent şi a supus-o şantajului emoţional ani de zile. Când a sosit poliţia la casa celor doi, românca a declarat că a fost lovită de mai multe ori de soţ. Bărbatul, care e taximetrist în Londra, a rămas fără serviciu după declanşarea crizei şi procurorul a dezvăluit că a început să bea. Alpopi va fi judecat pe data de 6 mai, iar până atunci are interdicţie să intre în cartierul în care locuieşte soţia lui şi nici nu are dreptul să ia în vreun fel legătura cu ea, scrie Daily Mail.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.