Din gelozie, un tânăr român a fost strivit cu mașina de propriul cumnat, în Franța

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un tânăr român de 25 de ani a avut parte de o moarte cumplită în Franţa, după ce propriul cumnat l-a strivit cu maşina, din gelozie. 

Grozăvia a avut loc în Lavelanet, o comună aflată în sudul Franţei, departamentul Ariège, în regiunea Midi-Pirinei. Luni seara, bulevardul principal din localitate a fost scena unei tragedii.

Un tânăr român de 25 de ani a fost lovit mortal de o maşină condusă chiar de către cumnatul său. şoferul, nu doar că nu a oprit pentru a-i acorda primul ajutor victimei, ci a trecut cu maşina de mai multe ori înainte şi înapoi peste bărbat.

Martorii povestesc că au asistat la scene înfiorătoare.

”Eram în magazin şi am auzit un zgomot, ca o împuşcătură. Imediat, soţul meu, care a fost pompier voluntar, i-a acordat primul ajutor, în timp ce eu am chemat ambulanţa. Este traumatic, nu am alte cuvinte”,

a declarat o femeie.

Deşi echipajele de prim-ajutor au sosit foarte repede la locul accidentului, pentru român nu s-a mai putut face nimic.

După ce a comis grozăvia, şoferul a mers şi s-a predat la jandarmerie. Potrivit publicaţiei franceze ladepeche.fr, şoferul şi victima erau cumnaţi, soţiile lor fiind surori. Din primele informaţii obţinute de către jurnaliştii locali, se pare că şoferul şi-a strivit cumnatul cu maşina, din gelozie.

Convins că între soţia lui şi tânărul său cumnat de 25 de ani exista o relaţie de iubire, bărbatul a decis să-şi omoare rivalul în dragoste.

Această ipoteză, însă, ca şi circumstanţele exacte ale tragediei vor trebui confirmate de către autorităţi. Cazul a fost încredinţat procurorilor din Foix.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.