Un şofer neamț şi-a uitat soţia gravidă în parcarea unei autostrăzi. Şi-a dat seama de de lipsa ei abia după 50 de kilometri

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un şofer german şi-a uitat soţia însărcinată în parcarea unei autostrăzi, unde oprise pentru a face o pauză. S-a plimbat prin parcare, iar când s-a întors, nu a remarcat că femeia ieşise din maşină. şi a pornit mai departe.

Abia după 50 de kilometri a remarcat lipsa sa, după ce nu i-a răspuns la apel. Familia se afla pe drum, duminică, când bărbatul a oprit pentru o pauză. Jumătatea sa, însărcinată, se afla în spate împreună cu copilul lor de 11 luni.  Când omul a revenit, a plecat imediat. Se gândea că femeia şi copilul lor dormeau încă. Dar nu era deloc aşa.

Tânăra ieşise şi ea din autoturism. La rândul său, când şi-a dat seama că maşina a plecat, femeia a rugat un alt şofer să-i împrumute telefonul pentru a suna la poliţie. După 50 de kilometri, bărbatul a observat că soţia lui lipsea din maşină. A întors maşina să revină la locul de unde o lăsase, însă între timp şi femeia se urcase în maşina poliţiei pornită pe urmele lui, pentru a-i veni în întâmpinare. În final, familia s-a reunit la jumătatea drumului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.