Un agent FBI ieșit la pensie a păcălit o femeie din Texas să-i dea 800.000 de dolari

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un agent FBI pensionar este acuzat de escrocarea unei femei din Texas cu 800.000 de dolari, după ce a convins-o că se află într-o „probatiune secretă” pentru infractiuni legate de droguri si i-a propus chiar să se căsătorească.

William Roy Stone Jr., de 62 de ani, i-a spus femeii că va încerca să o scape de anchetă. La o lună de la retragerea sa din activitate, el a luat legătura cu o femeie din Granbury, Texas, căreia i-a spus că este anchetată în secret pentru infractiuni legate de droguri. Victima i-a acordat „peste 800.000 de dolari în bani si bunuri”.

Printre acestea se numără o casă pe Kennedy Drive în Colleyville, o Toyota Tacoma din 2017 si un Mercedes CLS din 2016. Potrivit unei declaratii a procurorilor, fostul agent FBI a fost pus sub acuzare pentru sapte capete de acuzare, între care fraudă, conspiratie pentru fraudă, suplinirea unui ofiter federal si declaratii false.

Dacă va fi condamnat pentru toate acuzatiile, fostul agent FBI se confruntă cu până la 178 de ani de închisoare. Procurorii au oferit doar câteva detalii ale schemei puse la cale de Stone.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.