Un mesaj de dragoste, în limba română, a fost găsit într-o sticlă, pe o plajă în Irlanda

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Mesajul din sticlă, adresat unei fete din Glasgow, a fost scris pe două pagini, pe 21 decembrie şi doar primul paragraf, explicativ, este în engleză:

„Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiţi, vă rog să i-o daţi fiinţei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu şi iubita mea locuieşte în Glasgow, Scoţia”,

relatează GlasgowLive. Scrisoarea în limba română începe astfel:

„Sufletul meu este al tău, Bună, draga mea! Nici nu ştiu cum să exprim cât mai bine în cuvinte emoţiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra”.

Îndrăgostitul, care după scris pare foarte tânăr, continuă:

„Sunt atât de fericit că te cunosc şi pentru că faci parte din viaţa mea şi dacă ai şti ce liniştit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Dacă ai şti cum zâmbesc iar ochii îmi sclipesc de fericire când privesc spre cer, iar gândul îmi este tot la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat şi să ne împărtăşim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ţinându-ne de mână şi să ne îmbrăţişăm, privindu-ne în ochi”.

Din conţinutul scrisorii rezultă că cei doi îndrăgostiţi au o relaţie virtuală şi nu s-au întâlnit niciodată. Mai mult, Silviu explică spre final că se ştiu de pe Instagram: „Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, ne ştim doar din poze”. Silviu îi face Alexandrei declaraţia de supremă de dragoste:

„Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparţin trup şi suflet şi nimeni şi nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia şi numai şi numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc şi adorm”.

Scrisoarea este încheiată cu: „Te iubesc!” şi un zâmbet.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.