E oficial. Ștrandul se deschide în 15 iunie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria a stabilit data în care va putea să deschidă ștrandul din Lugoj. Primarul Francisc Boldea a declarat pentru Lugojeanul.ro că din punct de vedere administrativ ștrandul lugojean este pregătit să funcționeze începând cu data de 15 iunie, însă sunt așteptate noile reglementări de la București.

„Dacă vremea permite și nu apar alte probleme, îl deschidem în data de 15 iunie. Am curățat bazinele, urmează ca joi să introducem apa în bazine. La sala bazinelor, mai trebuie să tragem o șapă de beton, dar asta se rezolvă chiar acum. Sperăm să permită și timpul și apa să se încălzează, iar Guvernul să dea voie deschiderii ștrandurilor. Noi suntem pregătiți din toate punctele de vedere”,

a declarat primarul Lugojului.

Programul de funcționare rămâne același ca și anul trecut: ♦ marți – vineri: orele 10.00 – 18.00; ♦ sâmbăta și duminica: orele 09.00 – 18.00; ♦ luni – închis.

Tarifele sunt neschimbate: ♦ 5 lei/persoană pentru elevi și studenți, ♦ 10 lei/persoană pentru adulți, ♦ preșcolarii au acces gratuit pe baza actului de naștere.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.