Un bloc din Lugoj are canalizarea înfundată. Apa inundă frecvent apartamentele oamenilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Locuitorii unui bloc din municipiul Lugoj se confruntă cu o situație neplăcută legată de țevile de scurgere. O sesizare cu privire la această problemă a fost înaintată către administrația locală de către Claudiu Boancă, un locatar de pe Strada Dobrogeanu Gherea nr. 2.

În scrisoarea adresată Administrației Locale, Claudiu Boanca arată că țevile de scurgere ale blocului de pe Str. Dobrogeanu Gherea nr. 2 sunt înfundate frecvent, generând astfel disconfort pentru toți locatarii. Această problemă nu numai că afectează viața de zi cu zi a oamenilor, ci pune în pericol și sănătatea acestora.

„Doresc să aduc în atenția Adminis-trației Locale a Municipiului Lugoj o problemă constantă cu țevile de scurgere la adresa menționată anterior, Str. Dobrogeanu Gherea nr. 2.

În mod repetat, am constatat că țevile de scurgere ale blocului de pe Str. Dobrogeanu Gherea nr. 2 prezintă o tendință de înfundare frecventă. Această situație nu doar că provoacă disconfort și inconvenient major locatarilor, dar și afectează funcționarea normală a întregului sistem de canalizare al clădirii.

Deși Asociația de Proprietari a blocului este responsabilă de întreținerea și administrarea clădirii, până în prezent, aceasta nu a luat măsuri concrete pentru a aborda această problemă persistentă.

În consecință, solicit sprijinul Administrației Locale pentru a interveni în rezolvarea acestei situații neplăcute.

Vă rog să luați în considerare această cerere și să inițiați demersurile necesare pentru a desfunda și a repara țevile de scurgere ale blocului de pe Str. Dobrogeanu Gherea nr. 2.

Această intervenție nu doar că ar îmbunătăți condițiile de trai ale locatarilor, dar ar și contribui la menținerea infrastructurii municipiului în stare bună de funcționare.

Vă mulțumesc anticipat pentru atenția acordată acestei cereri și pentru eforturile pe care le veți depune în rezolvarea acestei situații delicate.

Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră și mă bazez pe sprijinul dvs. în această problemă”, spune Boancă, în sesizarea pe care a postat-o și pe rețelele de socializare, alături de imagini care arată dezastrul.

În fața acestei situații delicate, locuitorii blocului de pe Str. Dobrogeanu Gherea nr. 2, așteaptă cu interes răspunsul și sprijinul administrației locale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.