Un bărbat care a evadat în urmă cu aproape 30 de ani dintr-o închisoare din Australia s-a predat acum poliției

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat în vârstă de 64 de ani care ar fi folosit un bomfaier şi un cleşte de tăiat pentru a evada dintr-o închisoare din Australia în urmă cu aproape 30 de ani s-a predat poliţiei, au anunţat miercuri autorităţile australiene.

Bărbatul a evadat dintr-un centru corecţional din Grafton, la circa 600 de kilometri nord de Sydney, în noapte dinspre 31 iulie şi 1 august 1992, folosind „instrumente printre care un bomfaier şi un cleşte de tăiat”, a declarat poliţia din New South Wales. La acea vreme, eforturile de a-l localiza pe bărbat au eşuat.

Bărbatul, care avea 35 de ani în momentul în care a fugit din închisoare, a fost acuzat ulterior de evadare din custodie. El s-a predat duminică poliţiei din Dee Why, o suburbie în nordul Sydney. Mass-media locală a relatat că, în momentul evadării, el efectuase puţin peste un an din cei trei ani şi jumătate de închisoare.

Fusese condamnat pentru cultivarea unei plante interzise. Potrivit presei locale, bărbatul a trăit din 1992, fără a fi descoperit de poliţie, în zona de nord a oraşului Sydney.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.