Orașul ca afară, mai mult pe dinafară!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria anunță că se vor instala în oraș o sută de limitatoare de viteză și indicatoare cu reducerea vitezei. Unii cetățeni sunt de părere că aceste limitatoare nu sunt altceva decât niște gropi cu burta în sus care vor contribui și mai mult la uzura mașinilor și că avem poliție cu care s-ar putea rezolva mult mai ieftin problema vitezomanilor.

Noua magistrală de apă plesnește cu o frecvență care uimește până și pe cei de la Meridian, care nu pot ține pasul cu remedierea deranjamentelor. Ce nu știu ei și alți lugojeni este faptul că rețeaua a fost astfel concepută de vechea administrație pentru realizarea proiectului „Tot lugojeanul cu SPA la stradă”. Noua administrație ar trebui să o transforme în proiectul „Lugojul, Veneția Banatului”!

Un cioban din împrejurimile Lugojului, care a luat în concesiune cam 30 de ha din extravilan, cere primăriei să taie arborii de pe pășunea sa. Este vorba de o mică pădure de aproximativ 2 ha. Cum nu e prima dată când noua administrație bagă drujba în vegetație, cetățenii îl roagă pe primar să nu permită așa ceva. Așteptăm ordonanțele dumneavoastră!

Festivalul Veterani îl comemorează pe contele care și-a jertfit viața pentru dezrobirea de sub turci. Dacă edilii lugojeni se vor întâlni cu viteazul conte, vor putea să motiveze că aspectul de ev mediu pe care îl are orașul este o formă de respect pentru vremurile apuse.

Silviu Iordache, noul președinte al Agenției care acreditează școlile și grădinițele a fost manechin de lenjerie intimă pentru Botezatu. Lugojenii roagă primăria să nu modifice uniforma școlară chiar dacă Iordache o cere.

 

Reprezentanții E-Distribuție Banat susțin că prea desele întreruperi de curent sunt doar pentru a ne aminti că: dacă PNL nu e, nici lumină nu e!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.