Un bărbat a găsit un cec de 4,6 milioane de euro și a primit recompensă 6 pungi cu bomboane

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat a găsit un cec în valoare de 4,6 milioane de euro emis pe numele producătorului de dulciuri Haribo. Când a anunțat compania, a primit recompensă 6 pachete de bomboane gumate, relatează The Independent.

Anouar G, în vârstă de 38 de ani, din Frankfurt, a observat cecul în timp ce aștepta trenul cu care mergea în vizită la mama sa. Bărbatul de 38 de ani a rămas uimit când a văzut că valoarea cecului era de 4.631.538,80 euro. „Era o sumă atât de mare încât nici măcar nu am putut să o citesc cu voce tare”, a spus el.

Cecul fusese emis de către un lanț de supermarketuri către producătorul de dulciuri. Anouar a contactat imediat Haribo pentru a informa compania că deține un cec pe numele lor, astfel că unul dintre avocați a luat legătura cu el. I-a spus să distrugă cecul și să le trimită o fotografie ca dovadă, potrivit presei locale.

S-a supus și, câteva zile mai târziu, a primit o cutie de la Haribo care conținea 6 pungi de dulciuri. Pentru Anouar, recompensa a fost destul de mică. „Mi s-a părut cam meschin”, a mărturisit el.

Compania a precizat însă că, deoarece era un cec nominal, nimeni altcineva nu putea să încaseze banii. „I-am trimis pachetul nostru standardde mulțumire”, a mai spus Haribo.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.