Un bărbat a fost reținut după ce a incendiat mașina soției

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Bodo, a fost arestat după ce, în urma unei dispute conjugale, a incendiat mașina soției.

Bărbatul a fost arestat după ce a fost acuzat că a incendiat mașina soției, după o dispută între cei doi. Polițiștii împreună cu un detașament de pompieri din Lugoj s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 5. Polițiștii au fost sesizați prin apel la SNUAU 112, de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Bodo, județul Timiș, că a izbucnit un incendiu la mașina sa, parcată în fața casei.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu un detașament de pompieri din Lugoj, care au stins incendiul.

Din primele verificări, s-a stabilit că mașina aparține soției apelantului. În urma unei dispute între cei doi soți, bărbatul ar fi incendiat mașina.

„În data de 7 ianuarie 2023, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, la data de 07.01.2023, în jurul orei 05:50, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați prin apel SNUAU 112, de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Bodo, județul Timiș, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la autoturismul său, care se afla parcat în fața casei”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

De lângă autoturismul incendiat a fost ridicat un recipient albastru, care mirosea a combustibil.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru distrugere, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili situația de fapt și pentru a lua măsurile legale care se impun.

 

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.