[Video] Lugojeanul care a cucerit topurile muzicale din Emiratele Arabe Unite și Mexic

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După ce și-a dovedit atât național cât și internațional aptitudinile de grafic designer, Massy, pe numele real Cătălin Cristea, are de curând și o carieră în plină ascensiune în muzică, căci încă de la debut piesele lui în colaborare cu Efemero au doborât topurile internaționale.

Piesele „Feel me” și „Lonely” au sute de mii de ascultări pe principalele platforme de streaming, dar puțini sunt cei ce știu că în spatele lor stă și lugojeanul Massy.

Proiectul format din Efemero și Massy se bucură de un real succes încă de la debut cu piesele  „Feel me”, „Lonely” și „Summer Rain”.

Pe piața muzicală din Emiratele Arabe Unite piesa „Lonely” a ajuns pe primul loc pe iTunes la categoria Electronic Music și pe 2 în Mexic, iar „Summer Rain” se află pe locul 3 pe Apple Music la categoria Music Dance.

Cătălin Cristea s-a născut la Lugoj și a devenit cunoscut în anul 2015 după o serie de colaborări pe partea grafică cu mai mulți cântăreți cunoscuți din România, dar și cu Faydee și Ayyan, doi artiști internaționali cunoscuți în întreaga lume.

După ultimele proiecte care au doborât topurile, atât în țară cât și în străinătate, Massy a devenit rapid cel mai căutat grafician pe partea de music artwork din România, iar pe lângă aceasta a legat și o frumoasă colaborare cu cei de la Efemero, doi artiști români ce se bucură de un real succes pe plan muzical internațional.

Stilul abordat de cei de la Efemero este deep house, cu diferite influențe, „Dubai” și „Amelia” fiind unele dintre cele mai ascultate producții ale acestora.

Printre piesele pe care producătorul Alin Radu alături de cântăreața, compozitoarea și textiera Rynna EFM le au în colaborare cu Massy se numără „Feel me”, „Summer Rain”, „Ola Ola” și „Lonely”.


Efemero & Massy – Lonely


Massy x Efemero – Feel Me


Efemero x Massy – Summer

Despre admin 6534 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.