Un tânăr de 30 de ani și-a împușcat bunicul din greșeală cu o armă artizanală. Bătrânul a murit

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat din Făget s-a împușcat în cap

Incident grav în Jdioara, județul Timiș. Un bătrân de 81 de ani a murit după ce a fost împușcat în cap cu o pușcă artizanală. Totul s-a petrecut în timp ce nepotul victimei, un bărbat de 30 de ani, manevra arma, care la un moment dat s-a descărcat.

Incidentul s-a petrecut joi în Jdioara, județul Timiș. Bărbatul de 30 de ani manevra arma de vânătoare în momentul în care aceasta s-a descărcat, iar bătrânul de 81 de ani a fost împușcat în cap.

„La data 5 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Jdioara din județul Timiș, un bărbat a fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împușcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare, pe care o deținea fără forme legale, rezultând, din nefericire, decesul bărbatului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost dus la sediul poliției pentru audieri, iar apoi a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. A fost introdus acum în arestul IPJ Timiș.

Un bărbat din Făget s-a împușcat în cap

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.