Trei hoți au jefuit o cramă, însă au găsit doar 40 de euro și au uitat și declarația pe propria răspundere la locul jafului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Trei bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 36 şi 45 de ani au încercat să jefuiască o cramă de vinuri din regiunea Bordeaux, Franţa. Jandarmii nu au avut probleme să găsească hoţii, din moment ce adresa lor apărea pe declaratia de deplasare pe propria răspundere, pierdută la locul furtului.

Vinerea trecută, trei bărbaţi în vârstă de 36, 41 şi 45 de ani au mers la o cramă din regiunea Gironde (Bordeaux). În timp ce doi dintre ei au distras atenţia proprietarului de vin, al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat. Însă lucrurile au mers prost. Nu numai că în casa de marcat au găsit doar 40 de euro, dar au fost demascaţi de vânzătorul care a reuşit să-i pună pe fugă.

În grabă, cei trei hoţi au pierdut declaraţia pe proprie răspundere. Prin urmare jandarmii nu au avut mari dificultăţi în a găsi banda celor trei hoţi. Au mers direct la adresa indicată în document. Cei trei vor fi judecaţi la Curtea Penală din Bordeaux.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.