Trei bărbați din Lugoj au ajuns în arest pentru șantaj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Trei bărbați din Lugoj au fost reținuți de oamenii legii, fiind cercetați penal pentru șantaj și complicitate la șantaj. Unul dintre lugojeni, în vârstă de 34 de ani, a fost prins în flagrant după ce a primit, prin constrângere, de la un bărbat din localitatea Hodoș, suma de 1.000 de euro.

„La data de 15.08.2020 orele 13.00, lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale Lugoj, cu sprijinul SAS Timiș, au procedat la depistarea în flagrant a unui bărbat de 34 de ani în localitatea Hodoș, comuna Darova, jud. Timiș.

Asupra acestuia a fost găsită suma de 1.000 de euro, sumă ce îi fusese remisă cu puțin timp în urmă de către un bărbat de 29 de ani, prin constrângerea acestuia.

Cu ocazia administrării probatoriului, s-a stabilit că la constrângerea persoanei vătămate, respectiv a bărbatului de 29 de ani, au participat și doi bărbați de 36 și 23 de ani.

S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul în vârstă de 34 ani din Lugoj, pentru infracțiunea de șantaj și față de cei doi bărbați, de 36 și 23 de ani din Lugoj, pentru complicitate la infracțiunea de șantaj.

Față de cele 3 persoane s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului Lugoj cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

 

(sursa: lugojexpres.ro) (foto: captură video LugojInfo.ro)

Despre admin 6660 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.