TOP 3 asigurări apreciate pentru modul în care ne protejează VIAȚA

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Viata de zi cu zi este una grea pentru majoritatea oamenilor care muncesc pentru a avea ceea ce isi doresc: sanatate, bani, educatie, protectie etc. Din acest motiv, cei mai multi dintre romani incearca din rasputeri sa gaseasca metode prin care sa le obtina si sa aiba parte de linistea sufleteasca si relaxarea necesare pentru a duce un trai lipsit de stres.

Ti-ai dori sa ai parte de un trai mai bun, lipsit macar de unele dintre grijile cotidiene? Vrei sa nu mai simti la fel de intens greutatile, stresul, supararile, necazurile si sa ai parte de timp de calitate petrecut in familie sau cu prieteni dragi? Raspunsul la multe dintre probleme este dat de incheierea unor asigurari pentru tine sau pentru afacerea ta.

Iata care ar fi cele pe care ar trebui sa le iei in considerare:

1. Asigurarea locuintei CASA MEA iti ofera posibilitatea de a alege diferite pachete cu variate acoperiri. Completa si cuprinzatoare, aceasta polita protejeaza cu succes locuinta, cuprinzand si o clauza numita „Toate riscurile nenumite”, care, practic, inseamna despagubirea daunelor ce pot afecta bunurile din orice cauza, cu exceptia celor excluse in mod specific. Daca esti interesat de acest tip de polita, atunci intra pe site si bucura-te de acoperirile gratuite in functie de pachetul de asigurare ales, de reducerea pentru plata primei de asigurare, precum si de alte avantaje foarte bune;

2. GoCASCO este o alta polita optima pentru masini cu o vechime intre 11 si 15 ani, pentru ca acopera daunele in caz de avarii, furt si vandalism. Exista si acoperiri incluse gratuit: acoperirea daunelor si pentru alti soferi, pagube la suprafetele vitrate, pierderea sau furtul cheilor, decontarea cheltuielilor cu Asistenta Rutiera. Acest tip de asigurare are acoperire nationala si poti sa beneficiezi de serviciile complete de reparatii, acordate de service-urile agreate, cu decontare directa;

2. Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate poate fi incheiata pentru a te bucura de o excursie pe cinste, lipsita de peripetii neplacute, in cazul in care ai parte de accidente. In afara de ceea ce presupunea aceasta asigurare, poti opta si pentru alte acoperiri suplimentare, cum ar fi: asigurarea bagajelor de calatorie, asigurarea sporturilor de agrement sau asigurarea Storno (protectie in cazul anularii plecarii in calatorie, inclusiv anularea biletului din motive care nu tin de tine).

In concluzie, daca vrei sa te bucuri de o viata mai linistita si sa mai scapi de griji, asigura-te.

Surse foto:
shutterstock.com
ro.pinterest.com

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.