Persoanele cu dizabilități din Lugoj ajutate cu alimente

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Prietenii în suferință sunt mai legați în relație și viața lor te cheamă să te vezi mai bine, în lumina luptei lor cu limitările fizice. Pe ei îi găsești totdeauna acolo unde i-ai lăsat, așa cum îi găsești și pe cei din filiala Lugoj a asociației „Ridică-te și umblă”.

În două etape, la sfârșitul lui noiembrie și de sărbători, sub coordonarea reprezentantului centrului nostru de mobilitate, taxi gratis, Maxim Dorel, și a coordonatorului filialei Lugoj, George Uba, s-a desfășurat proiectul „Nu ești singur”.

„Prin oferirea prietenilor noștri cu dizabilități a câte unui pachet de alimente, ne-am dat încă o dată votul că suntem alături de ei și că-i prețuim. Printre ei s-au găsit persoane care citesc și care doresc să participe la cenaclul „Abilități creative”, copii în cărucior, oameni în cărucior și alți oameni cu suflet mare.

Dacă obiceiul este ca între cei sănătoși să se practice dăruirea, ca un gest pronunțat de sărbători, acești oameni nu au ce să-ți dea decât zâmbetul și mulțumirea lor. Noi suntem mișcați de durerea lor, dar în același timp suntem încurajați de puterea lor de viață.

Ne bucurăm că am reușit împreună să trecem peste toate provocările anului 2020 și să fim alături de persoanele cu dizabilități în ciuda pandemiei. Mulțumim sponsorilor, voluntarilor și beneficiarilor care ne-au fost alături în acest an dificil.

Împreună am putut să uităm de toate neajunsurile pandemiei și să fim de folos acolo unde a fost nevoie. În tot acest timp am rămas plăcut surprins de zâmbetul cald al beneficiarilor noștri, alături de care formăm o familie.

Asociația „Ridică-te și umblă” Filiala Lugoj așteaptă ca în noul an să descopere noi povești de viață și să-și aducă aportul la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități”, ne-a declarat George Uba, coordonatorul filialei.

 

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.