Ștranduri în… paragină!

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Într-o altă postare, tot a PSD Lugoj, dar de data aceasta cu titlul Vara trece, promisiunile rămân la stadiul de… promisiuni!, se spune:

„În iunie 2020, Claudiu Buciu propunea o soluție cu privire la Insula din Cotul Mic: „primăria trebuie să investească în amenajările de pe Insulă. În ștrand, în baza pentru tenis, în baza pentru baschet și în baze pentru alte sporturi.”  Am înțeles și când a zis că „înainte  de toate trebuie refăcut sistemul de apărare împotriva inundațiilor”.

Am înghițit în sec când, în noiembrie 2022, administrația locală PNL a reușit să cumpere clădirile de pe insulă, aflate în paragină, de la Meridian 22, cheltuind aiurea banii publici. Clădiri care erau oricum construite pe un teren ce aparține Primăriei și puteau fi achiziționate oricând.

Tot în noiembrie 2022, fostul primar al Lugojului spunea că ștrandul va fi redeschis publicului începând cu vara anului 2023. Și a venit vara. Nici vorbă să se redeschidă ceva. Cu ștrandul municipal închis și cu promisiuni de redeschidere a ștrandului de pe insulă, trece și vara 2023. La fel vor trece și cei 4 ani de administrație PNL, cu promisiuni neonorate și haos. Din respect pentru lugojeni!” (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.