Ștrandul din Lugoj a devenit o amintire

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre Ștrandul Municipal din Lugoj, Ziarul Actualitatea a scris de nenumărate ori. Se pare însă că degeaba. Administrația locală continuă să rămână surdă la nevoile lugojenilor.

După ce a cumpărat și niște ruine pe Insula Cotu Mic, lugojenii au sperat că măcar acolo se va face ceva. Lucrările au început cu chiu, cu vai, dar s-au oprit cu vai. La fel ca acelea din centrul orașului.

Din respect pentru lugojeni, cum sună sloganul fostului primar ales, care, după sentința finală de miercurea trecută, 21.06.2023, nu mai este primar al municipiului Lugoj, nici ales, nici neales, ci doar fost.

Iată însă că Partidul Social Democrat Lugoj a prezentat într-o postare pe Facebook starea actuală a ștrandului.

„Ștrandul Municipal din Lugoj rămâne o amintire. Cu lacătul pe uşă, pus de administraţia Buciu-Blidariu, pentru al treilea an consecutiv, ștrandul rămâne închis şi în această vară.

Nesiguranța şi nepriceperea în administrarea problemelor Lugojului, lipsa elementară în cunoaşterea legislaţiei, precum şi atitudinea tot mai ostilă faţă de cetăţenii cărora le-au promis respect, au dus la situaţia în care lugojenii împreună cu familiile lor sunt nevoiţi să meargă şi anul acesta la piscinele private din municipiu sau la ștrandurile din împrejurimile Lugojului.

Lipsiți de experienţă, primarul demis şi cel interimar, au făcut ca totul să fie lăsat în paragină pe motiv că lucrurile și lucrările la ștrand sunt grave, însă aceste afirmaţii nu ţin loc decât de scuze în fața lugojenilor, deoarece edilii Lugojului sunt contrazişi de specialişti, oameni cu experienţă în construcţii, care susţin că ştrandul ar fi putut funcţiona şi în anii anteriori dacă se dorea acest lucru.

Doar că estimările, priorităţile şi calculele administraţiei Buciu-Blidariu au fost altele. Mai întâi au anunţat că vor să îl dărâme, după ce s-a cheltuit aproape 1 milion de euro, apoi şi-au dat probabil seama că bat câmpii şi au anunţat că îl închiriază unui investitor.

Şi de doi ani îl tot închiriază şi tot închis e! Din respect pentru lugojeni!” (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.