Și cu pisica ce-ați făcut?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Tanti Lili este mătușa bogată, Tonel este nepotul dependent de jocuri de noroc care, desigur, vrea banii mătușii. Vi se pare cunoscută istorioara? E posibil, toate poveștile s-au spus deja, nou poate fi doar felul în care le spui.

O spune Lia Bugnar, autoarea și regizoarea spectacolului „Și cu pisica ce-ați făcut?” , a cărui primă reprezentație la Timișoara va avea loc luni,  26 septembrie 2022, de la ora 19:00, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

„O  comedie plină de răsturnări de situație și care, până în ultimul moment, ia spectatorul prin surprindere, îl trece prin toate stările de la râs la emoție fără niciun fel de avertisment, oferindu-i o oră jumătate  care zboară pe nerăsuflate”, promit protagoniștii.

Căci spectacolul are o distribuție de excepție: Rodica Mandache, Marius Manole, Maria Buza, Medeea Marinescu, Anghel Damian si Lia Bugnar au lucrat în pandemie acest spectacol, iar acum, că au în sfârșit prilejul să-l ofere spectatorilor, o fac ”cu energia și dorul actorului care a fost ținut departe de scenă mult prea mult timp.

O comedie făcută între actori prieteni, cu bucurie pentru teatru, spre bucuria spectatorului”. Scenografia este creată de Mădălina Marinescu. Bilete, la Agenția Operei timișorene și online, pe ticketstore.ro.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.