Și-a găsit soția dezbrăcată, alături de cea mai bună prietenă. Femeia l-a invitat și pe el în pat

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un bărbat și-a găsit soția dezbrăcată, alături de cea mai bună prietenă. Femeia l-a invitat și pe el în pat.

Surpriză de proporții pentru un bărbat din județul Arad. Într-o zi de vineri, un curticean a reușit să plece mai repede ca de obicei de la slujbă, dar, în loc să se oprească la o crâșmă să-și astâmpere setea, a făcut marea greșeală de a merge direct acasă. Și odată ajuns la domiciliul conjugal, a avut un adevărat șoc.

A rămas mască în momentul în care și-a văzut iubita goală în pat, dar nu singură, și nici cu vreun alt bărbat, ci cu prietena ei cea mai bună, care, de asemenea, era fără haine pe ea. Înfuriat de cele văzute, bărbatul și-a luat la scatoalce iubita, deși aceasta l-a poftit și pe el să participe la un ménage à trois.

Cum bărbatul s-a enervat și devenise violent, pentru a detensiona situația, femeia l-a invitat să li se alăture în pat la o partidă de amor în trei. Se pare că bărbatul nu a apreciat propunerea, astfel că i-a aplicat soției o „corecție” fizică, fapt ilegal, care i-a adus un dosar penal și un ordin de protecție care îi interzice să se apropie de consoartă.

„În ziua de 1 septembrie a.c., polițiștii orașului Curtici au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Curtici, care și-ar fi amenințat și agresat concubina. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru amenințare”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Arad. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.