Bătăușii din Măguri au fost trimiși în judecată pentru „tentativă de omor calificat”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Foto: LugojInfo.ro

Doi bărbați din Măguri, care au bătut crunt un agent de pază de la o sală de jocuri din Lugoj, au fost trimiși în judecată, fiind acuzați de „coautorat la tentativă de omor calificat” și de „tulburare a ordinii și liniștii publice”.

Conflictul a început în Lugoj, în data de 23.06.2023, între un bărbat, agent de pază la o sală de jocuri, și mai multe persoane din Măguri. După o primă repriză de agresiuni în fața sălii de jocuri, scandalul a continuat la Măguri, unde a avut loc o bătaie generală în urma căreia un bărbat a fost lovit în zona capului cu obiecte din lemn și a ajuns în stare gravă la spital. Conflictul a fost aplanat doar după intervenția polițiștilor lugojeni, care au condus la audieri mai multe persoane, iar în 24 iunie procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cele două persoane.

Acum, „procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaților V.M.-J. și V.I., sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de coautorat la tentativă de omor calificat și de tulburare a liniștii și ordinii publice”, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

În fapt, procurorii au reținut că:

„după ce anterior, în data de 25 septembrie 2017, inculpatul V.M.-J.  a mai comis o faptă de tentativă de omor, în data de 23 iunie 2023, după orele 21:30, în localitatea Măguri din județul Timiș, împreună cu inculpatul V.I., cu ocazia unui conflict, cei doi inculpați ar fi lovit persoana vătămată cu o bâtă, cu intenția de a o ucide, provocându-i leziuni, fracturi multiple ale craniului și ale oaselor feței, care au necesitat 45 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața, iar prin acțiunile violente, văzute și de alți locuitori ai satului, cei doi inculpați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.