Șevalete pentru pictură din lemn sau metalice, pânze pentru amatori și pasionați la Pictorul Fericit veți găsi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Credeți că degeaba se spune că earth without art is just eh?! Arta face viața mai frumoasă. Arta ne preocupă pe toți cei care știu să aprecieze expunerea unor stări pe pânza de pictură. Dar nu toți suntem pictori. Din dorința de a picta totuși ceva acceptabil a apărut și conceptul acesta modern și nou de pictură ghidată de numere.

Pictura pe numere permite așadar atât pictorilor amatori, cât și a celor neinițiați în acest hobby să experimenteze. În varianta propusă în cadrul magazinului online PictorulFericit.ro picturile pe numere vin în kit complet: pensule, culori și pânză inclusă. Aceasta are șasiu inclus, din lemn fabricat în România. Cu toate acestea, sunt recomandate și șevaletele pentru sesiunile de pictat.

Tot ce este necesar pentru a picta se află în kit

Din rațiuni practice, dacă vă doriți să faceți totul că la carte, ar fi bine să vă achiziționați unul din acele sevalete pentru pictura din lemn sau metalice disponibile în cadrul aceluiași magazin online. Sunt ajustabile, pot fi utilizate atât în interior, cât și la exterior și vă permit să vă exersați răbdarea, îndemânarea și să savurați plăcerea de a picta.

Alegeți în funcție de înălțimea maximă pe care o are, de modul în care se ajustează, unde poate fi folosit și materialul din care este realizat șevaletul – unele sunt lemn, dar există și varianta din aluminiu. Dacă încă sunteți nehotărâți veți fi consiliați de cei de la Pictorul Fericit, customer support fiind excelent în acest caz.

Aparte de șevalet, aveți totul inclus în set. În plus, culorile nu sunt necesare a fi diluate, pot fi folosite direct din recipientele în care sunt puse. Pensulele sunt în număr de trei și au diferite grosimi și astfel veți avea posibilitatea de a lucra cât mai minuțios.

Pentru cei care își doresc să lase creativitatea să zboare – pânze pentru pictură sunt tot aici disponibile

Dacă nu ghidați de numere, atunci pictați la liber! La Pictorul Fericit veți găși panze pentru pictura disponibile în diferite dimensiuni și culori. Nici de data aceasta nu trebuie să vă preocupați prea mult de pregătiri. Pânzele sunt tratate în prealabil și gata să fie utilizate. Au strat de grund aplicat.

Clasica variantă de pânză de pictură este cea pătrată. Cine spune că trebuie să vă supuneți acestor limite clasice? Încercați variantele rotunde, ovale, pânzele bej natur de ce nu.

Comandați online

De îndată ce veți descoperi pictura pe numere și nu numai intrați în această comunitatea celor care apreciază frumosul. Pictați pe numere pentru a reuși să creați un tablou perfect sau pictați la liber și încercați să dați viață unei pânze albe și imaculate.

Materiale de pictură, pentru amatori sau profesioniști, aici veți  găsi. Comenzile sunt posibile online din pagina oficială, cu transport cu acoperire națională. Descoperiți aici o activitate pe care o puteți împărtăși cu cei dragi, implicit cu cei mici. Picturi pe numere pentru copii tot aici sunt!

Contact:
Str. Mărășești, 22A, Suceava
contact@pictorulfericit.ro
0754 459 540

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.