Seniorii Lugojului și nonagenarii au fost premiați de Primărie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cinematrograful Bela Lugosi a găzduit marți, 17 decembrie 2019, festitivitatea de premiere a seniorilor care au împlinit 50 de ani de viață și a cuplurilor care au 50 de ani de căsătorie. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Lugoj, împreună cu Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj.

În cadrul evenimentului, au fost premiate 5 persoane care au peste 90 de ani de viață și 18 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Fiecare cuplu și fiecare nonagenar a primit câte câte 300 de lei, o diplomă și o floare. Festivitatea a început cu un discurs al primarului Francisc Boldea, apoi participanții au urmărit un film de prezentare al Lugojului, după care a început premierea propriu-zisă, realizată tot de edilul-șef al Lugojului.

„E o zi frumoasă în viața orașului. Îi serbăm pe cei care au muncit o viață, au 50 de ani de căsătorie sau 90 de ani de viață. Și-au îndeplinit toate obligațiile cetățenești pe care le-au avut, au muncit pentru acest oraș și de 12 ani de când sunt primar am făcut această mică tradiție, pe lângă celelalte, care în primul rând contribuie la păstrarea respectului față de oamenii în vârstă din acest municipiu”,

a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.