ADRA la Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Printr-o rețea internațională, ADRA oferă asistență de tip dezvoltare, refacere și ajutor în mai mult de 130 de țări, indiferent de etnia, apartenența politică sau religioasă a persoanelor asistate.

Prin parteneriat cu comunități, organizații și guverne, ADRA este capabilă să îmbunătățească calitatea vieții a milioane de oameni în mai multe zone de impact crucial. Rețeaua ADRA, de aproape 6.000 de oameni, implementează activ soluții adecvate regiunii pentru schimbări pozitive și durabile acolo unde este cea mai mare nevoie.

Conducerea Școlii Gimnaziale Balinț a solicitat sprijin penru copiii defavorizați ai școlii, dar cu posibilități academice, mai precis cu medii peste 8,50 (acestea sunt condițiile impuse pentru a putea fi ajutați prin proiectul ,,Vreau la școală”).

Șapte elevi s-au încadrat în condițiile puse  de agenție și sunt ajutați lunar cu poduse de igienă personală, rechizite, alimente în valoare de 150 lei/copil.

Acum, în preajma Crăciunului, acești elevi au beneficiat de cadouri suplimentare de la donatori din alte țări.

„Ne bucurăm că îi putem ajuta pe cei în nevoie prin apelul pe care îl facem la diverse asociații umanitare și astfel putem contribui la îmbunătățirea condițiilor de trai ale elevilor noștri și la prevenirea abandonului școlar al acestora”,

ne-a declarat Mihaela Kristof, directoarea Școlii Gimnaziale Balinț.

Nicolae SILADE

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.