Scandal între mai mulți copii într-un parc din Lugoj, aplanat de polițiști și jandarmi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Tineri și neliniștiți! Așa pot fi caracterizați câțiva tineri care au provocat un scandal într-un parc din centrul orașului, informează Lugojeanul.ro. Mai mulți tineri s-au luat la ceartă și aproape că s-au bătut, în Parcul Copiilor din spatele primăriei, după ce între doi dintre ei a avut loc un schimb de replici injurioase. Într-un final, cele două grupuri de tineri s-au despărțit, câțiva dintre ei mergând la poliție să anunțe incidentul.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și jandarmii, care au liniștit spiritele.

„Un tânăr a venit la Poliția Municipiului Lugoj pentru a reclama faptul că s-a certat cu niște colegi de școală. Polițiștii, alături de colegii lor de la Jandarmerie, i-au căutat în parc, însă într-un final i-au găsit într-un autobuz. Cei cinci tineri implicați au fost duși la poliție, pe numele a doi dintre ei fiind scrise amenzi pentru faptele lor”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș. Pentru un tânăr de 17 ani, polițiști au scris o sancțiune pentru provocare de scandal și participare la scandal, iar pentru un altul de doar 16 ani, agenții au scris o amendă pentru injurii și cuvinte jignitoare.

(P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.